Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@16:35:14 GMT

بازار سکه در مشهد همچنان سکه است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۹۲۶۸

بازار سکه در مشهد همچنان سکه است

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهدمقدس گفت: بازار سکه در مشهد مقداری متفاوت است و عده‌ای به چشم سرمایه‌گذاری به آن نگاه کرده و سکه می‌خرند و همین مسئله سبب شده تا وضعیت سکه نسبت به مصنوعات طلا مقداری بهتر باشد. ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

باقر معبودی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: واحدهای طلافروشی در مشهد مشغول بکار شده‌اند اما کرونا آسیب جدی به مبحث تولید و سفارش طلا وارد کرده اما اینک خداراشکر بازار چندان کساد نیست و رواج دارد و خرید و فروش رواج دارد اما به سوددهی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد گفت: واحدها هنوز از نظر فروش در وضعیت کساد و رکود به سر می‌برند اما توانسته‌اند هزینه‌های آب و برق و مالیات و بیمه خود را تا حدودی مدیریت کنند؛ هنوز آن رکود وجود دارد.

معبودی‌نژاد خاطرنشان کرد: بازار سکه در مشهد مقداری متفاوت است و عده‌ای به چشم سرمایه‌گذاری به آن نگاه کرده و سکه می‌خرند و همین مسئله سبب شده تا وضعیت سکه نسبت به مصنوعات طلا مقداری بهتر باشد.

وی گفت: البته در مجموع سکه مقداری حباب دارد اما اقبال مردم نسبت به خرید سکه افزایش پیدا کرده و واحدهای ما از این نظر فعال هستند و خرید و فروش سکه رایج‌تر است.

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 99/03/26| رشد قیمت دلار و سکه در بازار آزادجوادی: وابستگی به مدال‌هایم نداشتم، اما از دزدیده شدن‌ آنها دلم می‌سوزد/ می‌خواستم 18 طلایم را به موزه المپیک بدهمقیمت جهانی طلا امروز 99/03/26

معبودی‌نژاد تصریح کرد: افزایش قیمت طلا بی‌رویه بوده و برخی توان خرید آن را ندارند و اینک نقره یک جایگزین مناسب است؛ نقره مشهد در سطح کشور حرف اول را می‌زند و تولید نقره ما در مشهد در سطح ایران در رتبه یک قرار دارد.

وی عنوان کرد: نخستین شهری هستیم که بیشترین تولید نقره را داریم و بیشترین میزان کارگاه‌های نقره سطح کشور را مشهد در اختیار دارد؛ زائرانی که از کشورهای اسلامی به مشهد سفر می‌کردند نیز معمولا از بازار نقره استقبال بسیار خوبی داشتند و رونق نقره حتی در مقطعی در مشهد بیشتر از طلا بود.

معبودی نژاد گفت: از صنایع جدید در ساخت نقره بهره گرفته‌ایم و حتی مشابهت زیادی با طلا دارد و بسیاری از کارگاه‌های طلاساز ما با همان دستگاه‌ها در حال تولید نقره هستند و درخواست بسیار خوبی نیز از نقره در بازار وجود دارد.

وی بیان کرد: البته همچنان برای عروسی‌ها و مجالس این چنینی، طلا روی بورس است و بازهم بیشتر طلا را ترجیح می‌دهند مگر اینکه زوجین خودشان به توافق برسند که بجای طلا، نقره بخرند؛ در بحث صنعت نقره بسیار پیشرفت کرده و مصنوعات زیبا و لوکسی را می‌سازیم.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد در مورد تعداد کارگاه‌های نقره مشهد اظهار داشت: حدود 2000 کارگاه تولید نقره در مشهد داریم و 16000 نفر نیز در این حوزه فعال هستند و از نظر اشتغال‌زایی نیز بسیار خوب بوده است.

معبودی‌نژاد با ارزآوری نقره نیز گفت: این مسئله نیز بسیار مهم است و نقره ارزآوری بسیار خوبی دارد و از نظر صادراتی نیز موقعیت برجسته‌ای دارد و زائران و مسافران همواره از نقره استقبال کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کارگاه‌های تولید نقره نیز متاثر از شرایط رکود اقتصادی با رکود تولید مواجه هستند اظهار داشت: بهرحال این شرایط طبیعی است و نقره نیز به آن مبتلا شده و امیدواریم بازار نقره مشهد نیز در کنار طلا دوباره رونق بگیرد و مسائل آنها حل شود.

معبودی‌نژاد گفت: نقره در زمینه صادرات و کالای همراه مسافر قدرت مانور دارد و هر مسافر می‌توانست تا 300 گرم نقره همراه خود خارج کند و این نیز برای مشهد یک موقعیت ویژه بوده و هست و با توجه به جمعیت زائر بالا رونق بالایی در اقتصاد شهر ایجاد می‌کرد.

وی افزود: برخی نیز برای فروش نقره را از مشهد خارج کرده و در کشورهایی مانند عراق به فروش می‌رساندند؛ نقره سرمایه‌گذاری شخصی را دارا نیست زیرا بعضا اجرت ساخت بالا است و ارزشی برای سرمایه‌گذاری شخصی ندارد.

معبودی‌نژاد با اشاره به مشکل مالیاتی طلافروشان گفت: مهمترین معضل در بحران کرونا همین مالیات‌ها بود؛ مشکل اصلی ما البته مالیات ارزش افزوده بود که تقریبا اصلاح شده و امیدواریم هرچه زودتر ابلاغ شود.

انتهای پیام/282/ ت

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرمایه گذاری معبودی نژاد تولید نقره نقره مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی